Anar Njahkat kengät

Notkeat, joustavat ja vedenpitävät maastojalkineet. Hiljaiseen ja miellyttävään maastossa liikkumiseen. Anar Njahkat –kengät on suunniteltu tyypillisiin suomalaisiin maastoihin; lehtoihin, kangasmetsiin, soille. Njahkat-kenkien paras ominaisuus verrattuna useisiin maastojalkineisiin piilee huomattavasti joustavammassa pohjassa, joka tarjoaa erinomaisen tuntuman alla olevaan maastoon. Pohjan materiaali ja kuviointi antaa jalkineille hyvän pidon erilaisilla pinnoilla.

Kuvaus

Anar Njahkat-kengät suojaavat jalkoja, sallien jalan mahdollisimman luonnollisen toiminnan. Kengät on valmistettu aidosta nahasta, mahdollisimman keveiksi, sopivasti vaimentaviksi ja joustaviksi.Usein liian jäykät, lähinnä vuorille ja louhikkoon suunnitellut maastokengät vieraannuttavat jalan luonnollisesta liikkeestä ja tuntumasta maanpintaan ja maastossa oleviin kiviin ja oksiin.

Njahkat-kenkien uniikki rakenne helpottaa metsästyksen ja luonnon tarkkailun vaatimaa hiljaista liikkumista. Tunnet, mitä jalan alla tapahtuu ja pystyt ohjaamaan askeleesi oikein. Pohjan rakenne ja muotoilu asettavat niin jalkaterät kuin luuston oikeaan asentoon tehden kulkemisesta joustavaa ja miellyttävää. Myös ryhti ja tasapaino paranevat, kun käytetään riittävän joustavia ja oikein muotoiltuja jalkineita.

  • Materiaali: Päällinen aito nahka ja aito mokkanahka, vuori 100% polyesteri, ulkopohja: 100% kumi
  • Vedenpitävä kalvo
  • Suomalaiseen jalkaan suunniteltu leveälestinen kenkä
  • Sopivasti päkiästä joustava
  • Suosittelemme valitsemaan numeroa pienemmän koon

Lisätiedot

Koot

38-47